värre än att campa haha

 
Hemma igen efter en väldigt rolig vecka i Örebro :) Som ni kanske redan vet så har min kära syster nu flyttat från tråkiga Sundsvall (vilket hon gör helt rätt i) men känns redan väldigt tomt utan henne ;( hon ska nu studera till socionom såå äntligen får Sverige lite hjälp hahaha :) 

Mkt att flytta....eftersom vi inte tänkte oss för riktigt så blev de så att jag flyttade in alla mina saker samtidigt som hon packade ihop alla sina saker såå aaa blev en hel del grejer om man säger såå :)

Men nu är hon redan en Örebroare å jag fortfarande svalle hihi, det roliga var att eftersom jag var på besök så var jag med på "nollningen" så mitt samtal med någon började alltid hejhej, vad ska du plugga då? hmm haha nee jag är bara här för festen jah, så får ni göra jobbet sen haha...men ingen misstyckte å vi hade riktigt roligt....

Värre än att campa..Det enda som var jobbigt,illa å gjorde väldigt ont var att syster inte fått sin säng än så vi har legat på varsit liggunderlag på golvet i en vecka aa inget att rekomendera...det är mkt hårdare att sova på ett golv än med ett liggunderlag i skogen. aja det gick ju de å :) Kan ni förstå hur skönt det var att komma hem till sängen åhh helt underbart.

lite bilder kommer så fort jag fixat datorn hemma :)

Kommentarer
» supermamma

Kunde inte låta bli att skratta åt lilla prinsessan på ärten! Stackars er! men nu har ju syrran fått sin säng och du din så nu kan ni sova er skönhetssömn;)

2008-08-31 // 02:49:35
URL: http://supermamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback