Hipp Hipp Hurra!

Grattis till MIG!


Idag är ingen vanlig dag nej för det är min födelsedag :)
Idag fyller jag hela 19 år tänka sig, om man ändå fyllde 20, haha nee man ska väl inte ha så bråttom här i livet antar jag för då ångrar man sig väl sen... :)

Fick ingen fika på säng i morse men fick en cigg å lite cola haha av min syster åsså så klart ett stort grattis :) Ja hoppade in i duschen å gjorde mig iordning för att sedan åka till mamma å pappa för att bli gratulerad :)

Väl framme hos mamma var bakningen i full gång å efter en stund var det dags för fika, det blev bullar å kakor, jordgubbar å glass med alla dess tillbehör :) såå smarrigt.....

        
Det blev självklart presenter oxå, fick en parfym som jag önskat av jessica å henke, pengar,mascara å lite små saker av mamma å pappa :) Fick lite andra saker oxå men behöver kanske inte nämna allt :) såå Tack såå mkt allihopa!
 
Fick en liten speciell gäst på besök oxå nämligen lilla Ida, henne fick jag så klart godis av eftersom hon vet vilken godisråtta jag är haha ;)

Nu sitter jag å väntar på min favorit rätt som jag fått önskat av mamma för att jag fyller år, vad tror ni det kan vara? Jooo..Oxfilé så klart haha å det ska jag få oxå helt underbart :) ska bli såå gott...

Ha en bra dag alla mina vänner för det ska jag ha :)

Aloha

Kommentarer
» Anonym

Grattis! :)

2008-07-13 // 17:37:23
» kim

GRATTIS! :)

2008-07-13 // 23:00:22
URL: http://letsrock.blogg.se/
» supermamma

KLart gumman ska ha en härlig födelsedag! Klart du ska ha oxfilé! Bara det bästa är gott nog! Kraaaam

2008-07-15 // 18:25:09
URL: http://supermamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback