Mkt trevlig helg :)Så var det slut på det roliga ett tag framöver..... :(

Gatufesten
har nu varit å det har hänt en hel del å man känner sig just nu lite sliten ;) Festen började på onsdag å höll i sig till söndagmorgon haha ...Så vad säger man joo Fan va nice... :) Fredag å Lördag var de trevligaste kvällarna på gatufesten men det fanns ju även en anledning för de ;)

Men måste säga att jag är lite besviken på Gatufesten i år det var väl färre tält å så i år lr? det kändes så iaf, men i trevligt sällskap som jag var såå gjorde det mig inte så mkt :P

Även måndag å Tisdag har varit två trevliga dagar, lugna å sköna med mkt sömn å även mys, å det är ju inte heller helt fel :D

Ikväll har jag å syrran varit hos mamma å käkat god mat aa jag åt gott iaf de käkade surströmming men surre det smakar som det luktar så det hoppade Sonja över haha... :) Sedan blev det filmkväll å då blev vi väldigt trötta så kvällen slutar nu med även övernattning här, aa så kan det gå.

Nu ska jag ta å kika på CSI innan jag somnar, det är ju såå bra, ska ju bli kriminalare i mitt nästa liv lr så de är ju så lång utbildning till det tyvärr..aja nu ska jag sluta "pladdra" Hoppas ni oxå haft en lika bra helg som mig! :)

Aloha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback