Ikväll blir det bio och mys iaf! :D


image14

Vet att jag sa att det skulle bli myskväll i onsdgas oxå, men det blev ju inte riktigt så men ikväll ska det bli det...:)
 Slutar om 20 min så då ska jag möta madde och vi ska köpa lite kina mat, sen ska vi hem och äta och även kanske städa lite (om hon orkar vill säga, hon brukar ha en förmåga att smita när hon hör ordet städa haha), sedan ikväll så ska vi på bio, tänkte se what happens in vegas sägs att den ska vara kul så de blir nog bra ;)
aaa det har faktiskt varit en bra dag på jobbet inte kännts nå jobbigt alls faktiskt, så allt är okej, börjar väl känna lite hemlängtan nu sista kvarten sådär men det är ju vanligt om man säger så :)
Nee nu ska jag ta och avsluta detta och förbereda stängning, längtar förresten till morgondagen för då ska vi ut nåra tjejer och äta sedan blir det hem och kolla på eurovision och sedan utgång så klart!!! aaa det ska bli riktigt kul..... :D

aja, hare bra och en riktigt trevlig fredagkväll för det ska jag ha... :)

Kommentarer
» Madde

kina mat o bio... kan ju inte bli bättre. ser fram emot både fredag kväll o lördag kväll :) see you soon din makaron! :P

2008-05-23 // 18:21:11
» supermamma

Take it easy tonight!
kram

2008-05-24 // 19:27:44
» hanna åberg

den vill jag oxå se :)

2008-06-03 // 17:12:54
URL: http://hannys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback