Man börjar bli tärd hahah nejnej int jag! ;)


image19

Jaha nu ska vi se jag har varit ute fredag,lördag,onsdag,fredag och lördag haha mm vad säger man jo tur att man är ung... haha

Senaste lördagen blev väldigt lyckad måste jag säga, vi var ju ett helt gäng också när vi gick ut, men som vanligt efter 20 min så stod jag och madde själva haha tappar alltid bort alla vi ;) men det gjorde ju ingenting för gud vad kul vi hade!!!! efter mkt drickande och mycket dans var vi nästan nöjda för kvällen det fattades bara en sak "EFTERFEST" så klart, så aaa så blev det... ;)
Kvällen slutade med att vi kom hem ca halv 7 på morgonen och vi gick väl inte och la oss förren 7 halv 8 så ja vi hade väldigt roligt!

      

Dagen efter skulle vi ju så klart till vår söta mamma eftersom det var morsdag men förlåt mammsen för att vi inte såg speciellt fräscha och glada ut, men presenter blev det ju iaf :) mamma fick en ny plånbok av mig och madde och en jätte fin liten picknik korg av min kära syster jessica :) Och naturligtvis bjöd mamma på en otrolig middag hon är så GRYMT bra på att laga mat, hoppas man tar efter det i framtiden haha :PIkväll blir det hemma kväll med syster, ska köpa mat från playa och se film, perfekt måndag! ;)
hoppas ni också får en trevlig kväll! heerrååå!
Kommentarer
» supermamma

Oj oj oj lilla gumman! så sant som det är sagt det är tur att du är ung!Kram

2008-05-27 // 16:06:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback