Sleep time!! men snacka om hel dag det varit...... :)

image9

JAA det har varit en lång dag idag och man börjar känna sig trött, blev inte hemgång direkt efter jobbet idag utan gick upp till syster ett tag och kan man tänka sig jag blev bjuden på middag :P fast inte av syster utan av hennes dejt, man tackar man tackar var såååå gott så! :)
Sedan när man var mätt i magen visade det sig att jag missat bussen så de var tvungna att stå ut med mig ett tag till haha, men det gick så bra så......följde med dom att hyra film, jah jag hyrde en till mig själv så klart men de hyrde tillsammans, vissa har ju tur! :) ne men sen runt kvart i nio var jag väl hemma och då var det dags att cykla hem upp för alla dessa backar men det gick jätte bra vart inte ens anfådd "kan bero på att jag gick hela vägen" hahaha men men när jag kom hem var det ju dags för desperate housewives och direkt efter det christine har beställt hela första sesongen nu på dvd så nu jäklar ska här skrattas!!! :D

Ja och efter detta var jag ju tvungen att se sista avsnittet på Andra Avenyn, gud vad spännande och sorgligt det slutade ;( nu får man vänta ända tills september hur fundran ska det gå??????? helt seriöst hur ska jag klara mig utan Andra Avenyn det kommer ju bara inte att gå??? Alla intriger och romanser och allt roligt som händer alltid nått att komma hem till och titta på :) ne ussh vad tragiskt aja, bara hoppas att tiden går fort.


Ne nu ska jag ta och krypa ner och kolla på filmen jag hyrt, hoppas den är riktigt rolig :D


God Natt!!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback