Helgen

Har varit i Örebro i helgen och hälsat på syster yster madde.

Har varit så skönt att få vara ledig å vila sig och komma ifrån Sundsvall och vardagen lite, vi har mest bara tagit det lugnt eftersom både jag och madde har åkt på influensa :(
På lördagen gick vi ut å festade lite men gick hem ovanligt tidigt för att vara vi, kom hem och la oss direkt,låg dock uppe halva natten och pratade en massa roliga minnen och dyligt.
 
  När vi vaknade nästa morgon lr aa förmiddan kanske man ska säga så kände vi oss båda väldigt hängiga och snuviga. Så vi tillbringade stora delen av dagen och kvällen i sängen. Nästa dag var vi fortfarande lika hängiga men vi tog oss ut på Ikea en sväng och sedan även på mariebergs köpcentrum,påminnde mkt om birsta city faktiskt :)
Det blev lite shopping:
   
bild 1:Ljusstakar  
bild 2: Filt
bild 3:partylinne
bild 4: chinos (byxor)
Efter all shopping åkte vi hem till madde igen,kastade oss i säng för nu mådde båda sämre haha...men vad ska man göra det är helg och man vägrar helt enkelt att inse att man är sjuk, men jag kunde inte förneka det...halsen värker,kroppen värker och huvudet värker för att inte tala om att näsan rinner. Nä huva. men men har varit sjuk nu å legat måndag,tisdag så nu är jag redo för arbete och jobb imorgon.

håll er borta från bacillerna...see ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback