Helgen!

Jag jobbade tyvärr hela helgen så hade bestämt mig för en lugn helg, men jessica på jobbet lyckades övertala mig till fest på Fredag. :)

Såå gick direkt från jobbet hem gjorde mig iordning,köpte med mig kinamat och gick hem till syster för att se på idol och äta god mat, hade mkt trevligt. Efter det gick jag hem för att möta upp jessica och en vän till henne.
Vi gick upp till mig och öppnade vinflaskan :)

Efter en bra förfest och vi kände oss redo gick vi ner på stan. Hade en trevlig kväll förrutom en "sak" som inträffade. orkar inte näma detta här men ni som vet ni vet.

Lördag
Var det bara att kliva upp och gå till jobbet, ännu en bakis dag å det var kämpit men men som sagt smällar man får ta. :)
Jobbade hela dagen, gick sedan hem å slocknade i soffan,vaknade kl 06.00 å gick upp till sängen. Efter 2.5 timmar ringde klockan å det var dags att göra sig iordning för jobbet.

Söndag
jobbade,jobbade å jobbade. aa inte så mkt som hände faktiskt utan bara latade mig när jag kom hem och förberedde mig för denna veckan.

aaa idag är det tisdag och jag har vart i birsta en sväng och sedan åkte jag hem till mamma och pappa och tillbringade resten av dagen och kvällen där.

Nu ska jag ta å göra mig iordning för sängen..en ny dag imorrn med mera jobb.

See ya!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback