Uppdatering om vad som är värt att nämna om veckan som gått...

Mkt har hänt denna vecka som gått så ska försöka uppdatera i ordning å så men de kan bli lite hopp..haha
börjar med tisdag.

Tisdag jobbade jag halvdag jätte sköönt :)
Sprang sedan ner på stan för att köpa en present...skulle nämligen på 2års kalas på eftermiddagen :)
Efter jobbet åkte jag ut till Matfors till min kära vän Petra för att prata massa strunt å ta igen tiden. Ses alldeles för sällan gumman :( men det ska de bli ändring på :)
Självklart var hela familjen med även henke & söta Isabella, hon har blivit så stor och kan tom skratta riktigt nu mera :)


När vi ätit och pratat en hel del, var det dags att åka iväg på kalas,natalie min vän har ju lilla Amelia som fyllde hela 2år..gud vad tiden går..så det bar iväg till kalas för att gratta Amelia.
Vi hade köpt Amelias första barbie som dessutom blev väldigt uppskattad :)


Efter kalaset åkte vi hem till petra igen,och efter en stund kom mammsen dit för hon ville hälsa på Isabella hon med så klart, sen åkte jag hem till mig och började städa lite :) aaa en fullspeckad tisdag blev det,men de gjorde inte så mkt var nämligen ledig onsdag.

Onsdag

Onsdag var jag ledig..väldigt uppskattat kan jag lova..och vet ni va min vän är tillbaka i stan NICOLA!! så skönt att du är hemma igen gumman har saknar dig såååå mkt..!

Klev upp runt 11,duschade å gjorde mig klar för att gå ner på stan å träffa niccis :)
Gick ner på stan såg en person jag saknat väldigt mkt båda började springa och PANG en bamsekram... :)
Vi bestämde oss för att shoppa lite och även ta en fika :) ojoj det vart shopping och 2 fika hahah ;)
 
Fy fasen vad gott det var :)

Efter allt fika blev de även några roliga svängar in på second hand butiker :) Dessa jackor kanske vore nått att slå till på? lr vad säger du niccis? hahaha ;)
 

Jajamen efter denna fartfyllda dag var det dags för fest..måste ju hälsa niccis välkommen hem :) såå vi drog till med förfest hos mig och kvällen slutade med utgång, det var en himla lyckad kväll hade så himla kul :)
MEN MEN man får oxå ta smällen dagen efter för FY F--AN vad jag mådde dåligt på jobbet på torsdag haha..aja men de vare värt :)
  

jajamen det var den onsdagen de! full fart..!

Aloha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback