Värme genom att trycka på en knapp! helt sjukt ;)

Tacka vette gudarna den som uppfann värmen,lr aa sätt att få värme på :) ni vet har ju klagat en del på att de är så förbannat kalt i lägenheten. Socksockar och tjocktröja på jämt hemma men nu är de slut på de :)

Idag klev jag upp runt 11.00 duschade å tog på mig myskläder,satte mig i soffan och åt frukost. Runt halv ett ringer telefonen.

Svarar:
Pappa: -Hej gumman,jag står utanför porten nu kan du komma ner och öppna.
Jag: -jajamen kommer nu,

Öppnar porten. Där står min kära far med en ganska stor kartong,kollar noga och ser framtiden. Solen lyser och jag svettas så mkt att jag måste hoppa i å svalka mig i havet. haha jajamen så kändes det när jag såg va det var.

öppnar paketet: 4 biljetter till Hawaii.....

haha nej nej...inte det men något minst lika bra kändes det som. Hade nämligen fått ett element, och elementet hade inte bara en funktion utan 2. Den både blåser varmluft samtidigt som det står och värmer lr så kan man bara låta det stå å värma upp som ett vanligt element. :) MILJONER TACK PAPPA! såå uppskattat.

Min nya kärlek :)

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska ta å käka lite kvällsfika till sista avsnittet för denna veckan av andra avenyn.

Sov gott mina vänner, för det ska jag göra i en lägenhet full av värme :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback