Otroligt jobbig fredag!

Igår på dagen var det inga glada miner och det var en otroligt jobbig och sorgsen dag.
Det var nämligen mormors begravning igår. Som väntat brast jag i tårar under hela begravningen. det är en så otrolig saknad som är inom mig. Jag älskade/älskar verkligen min mormor och hon kommer alltid finnas i mitt hjärta. Naturligtvis kommer hon nog finnas med mig hela tiden ändå bara från ett annat håll och avstånd. :)
Det var sjukt jobbigt och jag grinade hela tiden..det var oxå min första begravning när någon nära har gått bort. så de var ju extra känsligt det med.  aa hua hua..älskade mormor jag vet att du har det bra där du är men guuud vad jag saknar dig! Begravningen var iaf otroligt fin.
Var iaf roligt att träffa släkten..borde göras oftare fast vid ett roligare tillfälle. Lilla Astrid fick ju träffa sin tremänning Kevin för första gången,de var så otroligt söta titta bara på denna bild:

sötnosarna! :)
PS: Mamma & Gun ska ha ett stort tack för allt fixande och donande. Allt var superfint och trevligt trots omständigheterna.

Ikväll är jag bortbjuden till Lina. Det blir mat och fest! ska bli superkul.
Sitter på jobbet och slutar 18.30. klockan 19.00 ska jag vara hos Lina så jag har tagit med mig ombyte och makeup till jobbet får göra mig iordning här då det inte finns tid till att springa hem. Får väl se hur vi lyckas med detta.
Såå jaa det blir en sen kväll och en jobbig tidig arbetsdag väntar imorgon..men men smällar man får ta.

Om ni är ledig och inte är ute i de fina vädret så går ni genast ut! okej?? jag är så sjukt avis på er som är lediga och kan njuta av det underbara vädret! sitt i solen hela dan och njut...!
PS igen: 3 dagar kvar till London! :P


Kommentarer
» Anonym

ledsen att höra om din mormor :( vila i frid (F)

2009-04-26 // 22:21:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback