Besök på sjukhuset ännu en gång!

Jaa idag har jag ju varit hos doktorn,hade tid hos vårdcentralen,fick ta en massa prover då de skulle kolla om infektionen i kroppen var borta. Fick invänta några prover som har legat högt så de skulle kolla om de gått ner.
Visade sig att proverna stigit ännu mer och jag blev skickad till sjukhuset för ytterligare undersökningar och ev bli inlagd.
Fick komma in i ett rum ganska fort så jag fick lägga mig och vila,men ni vet nog hur sjukhus är man ligger ju inte allt för bekvämt.


Eftersom det var så otroligt varmt ute hade jag bara shorts & t-shirt på mig,vilket inte var det bästa inne på detta rum då jag frös nå så in i bomben. Som ni ser på bilden ovan försökte jag täcka benen med min lilla jacka för att få lite värme,haha men som ni ser så hjälpte det inte. Efter ett tag bad jag om en filt,då kom denna gula enkla filt in,och ja det är ju inget hotell direkt fy faaan vad oskönt man ligger. men ont som jag har å sliten som jag är så lyckades jag med några minuters sömn iaf. På sjukhuset fick jag ta ytterligare blodprov nu snackade vi inte rör längre utan nu började dom "tappa" i flaskor..huua. fick även göra lungröntgen.
Jag var på sjukhuset ca 5-6 timmar,fick lite dropp & penicillin återigen innan jag sedan fick åka hem. Får se om infektionen kan ta och försvinna efter denna kur nu då! hoppas,hoppas för nu orkar jag inte vara sjuk mer. :(

Ikväll blir det en lugn hemma kväll framför tvn då jag fortfarande har feber och absolut inte mår bra. Vi får hoppas att mycket vila hjälper till så´jag blir helt återställd nu då :)
Trevlig Fredag på er säger jag från soffan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback