jobbigt men då kommer en dikt av tomas!

Sitter på jobbet som jag förövrigt hatar! jag har panik kan inte vara kvar,vad gör jag här? måste härifrån!!!!!
Ångest har jag varje dag jag ska hit,jag tar mig inte upp ur sängen när jag vet att jag ska till jobbet. Det går bara inte. Aldrig har jag varit så mkt sjuk sen jag började här,alla smittar alla här då ja vi alla sitter upp i varann hela tiden,dessutom har jag ju dåligt imun försvar nu vilket inte gör det lättare,aldrig har jag tyckt att de är så tungt att jobba som här. Det händer inget,jag sitter bakom en tele varje dag,sitter på min stol å känner mig bara allmänt less och trött neeej nu är det nog.jag mår dåligt över att vara här,varför ska jag vara kvar? men jag kämpar då pengar måste in meeen en förändring måste ske NU! :(
Vad ska jag säga detta jobb passar säkert många och likaså S-vall,men dock inte mig...inte nu iaf.

jag sitter ju som sagt på jobbet, då msn ploppar upp och det är Tomas som skriver en dikt till mig:

Tomas full av glöd blicken blank och kinden röd, kinden är röd men tomas förstörd, sonja forslin tuffaste damen i vår stad, hårdare än granit jag svär,
Du bjöd mig hem till sig en kväll, vi satt i hennes dyschatell och drack en massa alkohol, fantastiskt vad den damen tål.

Hahaha ja du är rolig du vännen,haha denna gjorde min dag idag,å jag sitter nu å små ler för mig själv haha.
Knäppskalle du är! är väl roligare för mig och tomas då man kanske ska kalla det ett intern skämt men var bara tvungen att visa karlns talang hahaa ;)


Kommentarer
» nicco

kämpa på stumpan! hur länge blir du kvar i gbg?

2009-08-05 // 01:21:30
URL: http://blog.st.nu/niccis
» sonja

jag försöker vännen..snart slipper man ju skiten får jag hoppas :) jag åker nog ner den 16:e och stannar i gbg till 21:a. sen pker jag till Örebro och åker hem till s-vall den 23:e. :)

2009-08-05 // 13:26:38
URL: http://boobylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback