Måndag,näst sista dagen.

Ja då är måndagen här och det är näst sista dagen här på jobbet. Det känns otroligt bra måste jag säga men ändå lite ekonomisk panik ligger i mitt bakhuvud.
Idag slutar jag jobba 19.30 som vanligt kanske man kan säga nu :( känns tungt då jag bara jobbat en timme än.
När jag slutar blir det springa hem för att se:
VS
Timrå IK vs Södertälje SK.

Hoppas så klart på seger! heja heja Timrå.

Angående "hokus pokus"
Som ni kanske redan vet har jag börjat med chi terapi heter det,jag äter en massa naturmediciner som ska "rena" min kropp och hjälpa kroppen på insidan. Hon som behandlar mig säger att jag har en söndermedicinerad kropp,vilket jag absolut tror på att det stämmer då jag ätit så mkt medicin mot mina urinvägar och magen.
Jag har fått små nålar i öronen som skulle sitta på vissa punkter som skulle hjälpa mina njurar att komma en bit åt det friska hållet,dessa har nu ramlat bort som de skulle. Sist jag var där fick jag behandling "ljus terapi" vilket var energi som skulle in i min kropp. Jag har inte trott på detta alls faktiskt men mina föräldrar sa varför inte prova,tänk om de skulle hjälpa? så vi har nu provat detta och jag är under behandling hos denna dam.
Det har gått ca 3 veckor sen jag började med detta och nu har jag inte haft PANIK ont på ca 3 dagar,alltså jag är inte frisk och har fortfarande ont MEN det har varit bättre de tre senaste dagarna.
Vad betyder detta? Fungerar det? hmm? vad tror ni?

Filmen Luftslottet som sprängdes som jag var på bio och såg igår var riktigt bra tyckte jag. Absolut ni som sett de två andra se denna också så klart! :) Hoppas ni får en bra dag mina vänner.

Dagens Citat:
Kärleken väljer inte grässtrået den faller på.


Kommentarer
» supermamma

Ja jag ska också se på hockey! Hoppas dock att det blir lite billigare den här gången ;)VI håller tummarna för både imrå och tillfrisknande:)

2009-12-07 // 12:54:11
URL: http://supermamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback