Party lyan försvinner :(

Nu har jag hållt på en del dagar med att flytta ut ur lägenheten! Nu börjar det närma sig klart:Ja, så där tomt är det nu! bara soffan och sängen uppe som är kvar. De ryker på söndag.
Imorgon väntar det värsta,nämligen städningen! fy fan säger jag!
Alla saker är nu hemma i Matfors ovh väntar på att få åka ner till Göteborg,lite kläder och det jag bhöver varje dag är nu flyttade till en av de andra lägenheterna på varvsgränd. haha. Kommer bo runt lite innan jag vet när jag ska flytta ner till Göteborg,men jag hoppas att det blir snart. Sen måste jag ju hitta lgh i Gbg oxå,inte det lättaste :(
Känns sjukt konstigt och tråkigt att lämna denna lägenhet då den gått vidare i familjen hela tiden,det har lixom även varit en så otroligt rolig tid i mitt liv när jag bott här och de bästa festerna har ägt rum i denna lya. aa känns sorgligt men men here i come Göteborg ska jag ju tänka ;)
Tänkte också bara säga: När man väl är sambo nu då? varför sitter jag hemma själv då????

Fast väldigt skönt är det också efter de senaste två dagarna! Nu ska jag bara krypa ner i soffan(inte min) därför inte lika skönt men får stadga mig så gott de går här hahaha. Har tagit fram chips och dipp och ska nu se på Vinterkrysset med Nyårskarameller. :)
Trevlig kväll på er!

Dagens Citat:
Sanna ord är inte alltid vackra, vackra ord är inte alltid sanna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback