Onsdag.

Idag är det onsdag och min första dag som arbetslös. Kändes faktiskt otroligt skönt imorse när jag för en gång skull inte behövde kliva upp tidigt för att måsta gå på jobbet. :)
Dagen började med att jag åt frukost i soffan till tvn sedan tog jag en lång och skön dusch och gjorde mig sedan i ordning.
Satte mig sedan och skrev klart alla julkorten. Klockan två kom det en tjej och kollade på min lägenhet för att ev ta över denna nu när jag ska flytta. Vi får se hur de blir med det.
Runt tre tiden kom Tomas hit och vi satt och pratade en bra stund om allt möjligt,sedan slängde jag in två maskiner tvätt. Klockan fyra kom farmor och farfar hit och hälsade på en stund för att vi sedan skulle gå ut och äta. Jag blev bjuden på fin restaurang och jag åt fläskfilé pasta.
Det var otroligt gott. Tusen tack igen. Roligt att träffa farmor och farfar man gör det ju inte så ofta nu för tiden.
Efter detta gick vi på stan en sväng och jag skulle få en tidigare julklapp nämligen en jacka (som jag verkligen behöver) hittade en jätte snygg som jag blev kär i,denna ska jag nu få,men farmor hade glömt kortet hemma så jag får denna imorgon. Om det är så här att vara arbetslös kan jag nog klara av detta hahaha.
Nu ska jag ta och titta på film! Hoppas ni haft en bra dag.
Dagens Citat:
Den som tror på spel, borde få uppleva den dagen, då han måste sälja sina sandaler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback