Operation Completed

Ja nu är operationen gjord och det känns otroligt skönt att ha det gjort,det var läskigt med sövning och allt men de gick ju som sagt bra och jag är i livet :) Har dock väldigt ont men de har nog gjort en upptäckt på va de kan vara så jag får ett rakar svar på måndag. När jag skulle byta om till de kläder man skulle ha på sig började jag skratta och mamma var snabb att ta fram kameran så här såg de ut:

Jag fick narkosläkaren att skratta så tårarna kom på henne så här gick det till:
Läkarn sa: kan du ta av dig trosorna nu de måste ju ändå av?
Jag:- Va? menar du de?
Läkarn:Ja alltså vad menar du nu?
Jag: men jag som har tagit på mig så sexiga spets trosor å allt för doktorn!
Läkarna tystande två sekunder och började sedan skratta högt så tårarna kom,jag mena jag hade ju faktiskt på mig dessa:
Hahahahahaha,så jävla fula tant trosor jag fått byta om till. hahaha de har ben och gick ända upp till naveln haha har aldrig sett nå värre haha.
Dessutom när systern skulle lägga den där masken över munnen på mig så var jag ju lite "hög" då va så jag pratade på tok för mkt och sa så konstiga kommentarer hela tiden att läkarn fick skratta och ta bort den från mig. Men tillslut hade jag sagt lets do it! hahahaha och hon fick börja!
När allt var klart kom narkosläkaren och träffade mig på "uppvaket" hon ville tacka för att jag hade gjort hennes dag,det var nämligen inte så många patienter som hade sådana kommentarer och drog skämt hej vilt på operationsbordet haha. Ja det är ju alltid kul att roa folk sa jag. haha. De var otroligt söta och snälla allihopa och det gick ju hur bra som helst. :)
Väl hemma stod middagen framme:
Det blev tacos och så klart Idol finalen,nu är de ju paus så passar på att blogga, tror så klart på Erik ikväll! Det blir han som tar hem Idol 2009.
Nu sitter jag och Magnus här hemma och verkar har fått nå konstiga utslag i ansiktet? tror ev kanske att det är svininfluensan kanske?
Ja som ni ser så ser det riktigt illa ut får hoppas att det ger med sig under natten!
Avslutar kvällen med Bengt & Åke:

Jag & Magnus öppnar varsit kinderägg och vipps en dokteater var igång! Den pågck i ca 10 min,om man är lite sjuk?,kanske de men det var grymt kul,ni läsare förstår så klart inte mkt av detta men Magnus jag säger bara minne för livet! med andra ord en helt vanlig dag. hahaha
Trevlig Fredags kväll mina vänner!
Dagens Citat:
Svarta grisar,svarta grisar,svarta grisar! (hahahahahahah)

Kommentarer
» supermamma

Herre gud sonjis, du är ju helt sanslös!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vilken avdelning är det som har hand om denna nya konstiga lappsjuka då? bara så jag vet vart jag ska ta er på sjukhuset......

2009-12-12 // 00:17:43
URL: http://supermamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback