God morgon söndag

Idag är det söndag men innebär inte ledighet och sovmorgon..nee inte det utan jobbar jag! men måste säga att lite tur hade jag för när jag kom till jobbet imorse så låg systemet nere,så jag har precis börjat jobba trots att mitt pass började kl 10 imorse. :)
Jag slutar kl 15.00 idag så det är väl okej. då blir det hemgång och mys i soffan. tänker inte göra något alls när jag kommer hem..nej nej icke.
Igår på jobbet så fick jag ju åka upp på sjukhuset för att jag tydligen inte tålde penicellinet som jag äter så jag fick en allergisk chock..aa har man otur så har man. jag fick iaf nå piller men det är inte bra än..tyvärr men bättre iaf.
Kom hem runt 20.00 igår såg klart de sista på hockeyn sen så blev det storstädning hemma hos Tomas. jajamen vi tog oss an hans lägenhet igår,för aa det behövdes städas. så jag var snäll att hjälpa till. ehh aa fast det bara kliades i fingrarna när jag såg lägenheten haha för jag är ju lite av pedant av mig. :) men de är ju inge fel snarare tvärtom. fint blev de iaf och rent. och Tomas vart ju glad :)

nee nu ska jag fortsätta jobba här!

Later!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback