Det går om man är två :)

Tro det lr ej men två luspanka flickor kan fixa en toppen fredag :)
Kimmen har precis lämnat mitt slott och vi har haft en super härlig fredag kväll. Vi slutade båda kl 19 och var riktigt trötta,men tänkte ändå hitta på något. kollade plånboken och suckade. men genom att skrapa ihop våra sista kronor fick vi en kanon idé. jag hade köttfärs,kimmen hade ost och det är lets dance på tv. vi åkte på ica för att handla grönsaker och bröd alltså det sista som fattades till tacos. vi räknade krona efter krona och tillslut hade vi vår måltid.
 
Vi åkte hem till mig stekte köttfärs och hackade grönsaker för full rulle,klara precis och perfekt till lets dance började.
vi åt gott och skrattade sååå mkt till programmet,aa det var ju inte bara en person som totalt gjorde bort sig,fan man satt ju å skämdes, men fick ändå en favorit under programmet nämligen Morgan. haha skrattade så otroligt "vilken sköön kille" aa han är min favorit. självklart vore det ju inget program om inte David oxå är med han är ju så rolig i vissa stunder.

Efter det diskade vi å plockade undan och slog sedan på en film..aa en riktigt bra fredag och perfekt med tanke på att imorgon väntar jobb redan kl 08.00. Huuuuva...aja och med nya sängkläder att krypa ner i säger prinsessan God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback