Lööördag! kommer hem och maten stod på bordet klar :)

Idag är det lördag!
Vaknade bakis som satan...och det kändes som om långtradaren hade kört över mig igen...
Hade en super trevlig fredagskväll. jag och niccis blev rund om fötterna kan man lungt säga haha. Magnus,erik och tomas kom över och vi körde dansmatta och meeer vin hela kvällen. runt halv sex på morgonen var det läggdags. haha

Idag lördag vaknade jag som sagt inte som människa. men klev upp runt två tiden, hoppade in i duschen och gjorde mig iordning. Pappa och mamma kom sedan runt tre och hämtade mig för att sedan åka på hockey.
Det var mkt trevligt och det slutade naturligtvis med VINST!!! 4-2 till timrå.

Efter matchen åkte jag hem. nicola var hemma hos mig. så hade ingen nyckel så niccis kom ner å öppna sa att jag måste blunda. fick absolut inte kolla in i lägenheten. så jag vände mig mot dörren och väntade.
-nu kan du titta//nicola
kollade in och på bordet står maten klar..
Det var kycklingfilé och ris med sås och sallad till. :) Och tänka sig detta hade hon lagat av vad jag hade hemma.det visste jag inte ens att jag hade. men man blir ju matblind för att man jämt bara lagar åt sig själv och orken inte finns.
i alla fall. så slutar det inte där utan det var även efterrätt. nämligen chokladpudding.
Helt underbart gott va det TUSEN TACK MIN VÄN!!! love you!
  
Aa efter detta så gick vi och handlade lite.
När vi kom hem så ringde telen det var malin och helen..har inte träffat dom sen i sommras. så det kom upp till mig de oxå. Vi har suttit och pratat gamla minnen och en hel del om andra saker oxå,även en ostbricka,cola och lite vin dök upp...
    
inga bra bilder tyvärr....längtar tills min nya kamera kommer. förhoppningsvis på måndag.
aa en väldigt lyckad lördag har det varit och de har nu precis lämnat mitt slott alla tre och jag sitter nu här vid datorn, men börjar känna mig trött så ska ta å natta.
Imorgon ska jag åka ut till matfors för att hälsa på Petra och hennes lilla Isabella, ska bli otroligt kul att hälsa på,var nån månad sen sist jag var där aa å med det säger jag:
Sov gott...!

PS: magnus! fortfarande ingen payback??? haha lycka till säger jag bara du kan aldrig klå mig i detta kommer alltid ligga ett steg före...haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback