trött & sliten!!?


Igår slutade jag jobbet kl 17,sprang hem slog på tv:n och kollade på matchen Timrå-Djurgården. Matchen slutade med en härlig seger till Timrå nämligen 4-2...fy fan vad bra vi var igår ;)
Matchen var slut runt 18 och jag gjorde iordning gröt till middag..a ekonomin ej på topp som ni vet. men det var faktiskt gott. runt 18.30 somnade jag i soffan och sov å sov å sov. (blev ändrig föresten så jag var ej barnvakt igår)vaknade runt 21 av att telefon ringde. när jag pratat klart bestämde jag mig för att borsta tänderna och krypa till sängs,det gick alltså inte att hålla sig vaken.
lr hur!! som om jag kunde somna då,när jag äntligen hade krypit ner. jag hade ju redan sovit tre timmar så då vart jag ju pigg. slog på vänner på  tv:n och försökte bli trött till de men de var omöjligt + att alla grannar hade stor fest igår lät det som..hela huset skakade kändes de som. aa runt halv två tiden igår natt somnade jag och har sovit så himla skönt.

Vaknade tom av mig själv kl 08.20 vilket innebar att inte ens väckarklockan hade ringt än. klev upp 08.30 och duschade gjorde mig iordning och så..knallade sedan iväg till jobbet.en icke stress morgon alltså..så himla sköönt!
Ikväll ska jag slappa i soffan efter jobbet och bara ta de lungt precis som igår. sen väntar en otroligt efterlängtad LEDIG måndag.
NU: back to work.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback