idag faller allt i bitar!

Idag är en sådan dag då inget fungerar,inget känns rätt & inget känns bra.
Allt känns upp & ner och världens ångest väller över mig.

Jag grubblar så otroligt mkt,och tankarna går hela tiden.
Jag är grymt less redan på jobbet fast jag kom tillbaka efter en 2 veckors sjukskrivning alldeles nyss. Jag orkar helt enkelt inte med det,det är grymt tråkigt och jag får fan panik.
Det måste hända nått nu.

Mina tankar snurrar,jag har magknip och en riktigt otäck känsla i kroppen. Vill härifrån ett tag nu. Måste flytta härifrån spelar ingen roll vart men Örebro känns mer och mer lockande.
Vill flytta till Göteborg men sitta ensam i en etta där känns inte så speciellt roligt,gå till jobbet där man inte känner någon ett tag sen hem till sin etta där man oxå är själv? åsså den mörka hösten. nopp känns inte riktigt okej. Då kanske jag ska flytta till Örebro istället där min syster är.Det jag helst skulle vilja är att Lina och jag flyttar ner till Gbg till en lägenhet tillsammans det skulle vara det perfekta,skulle vara så sjukt kul :) men jaa jag vet inte. skit samma. men de är jobbigt som fan.

Magknip har jag iaf,sitter dubbelvikt på jobbet å de gör så jävla ont. Har sovit jätte dåligt inatt då jag haft så ont i magen. vilket slutade med en försening på 45min till jobbet. Nee jäkla skit tisdag är det idag.
Kan dagarna gå fort nu så Gatufesten kan börja för då ska jag iaf ha riktigt kul med mina vänner,men se där jag jobbar den helgen så aa fullt så roligt blev det ju inte. ska försöka byta bort den.tror ni jag lyckas? nopp icke med detta jobb skulle jag tro.

Sorry för ett riktigt tråkigt inlägg,men det är skönt att skriva av sig när man är frustrerad. Grubblare ut i fingertopparna? japp det är nog jag det. Precis som min vän Lina haha japp grubblare är vad vi är.
Nee back to work var det.

Vill slutligen tillägga!
GRATTIS min underbara lillebror!
Han fyller idag hela 15år! moppekortet har han idag även klarat,så passa er för nu kommer Stefan flygandes fram på gatorna! haha. Kramar på dig lillebror.!

Kommentarer
» Paula

Jag vill också flytta till gbg. Mer än gärna.

2009-06-23 // 22:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback