frustrerad & panik allt på en gång! :(

Nu är allt upp och ner å bak å fram å åt helt jävla fel håll!
Varför ska allt vara så svårt? eller aa saker som man tycker borde vara enkla är så próblematiska och så svåra att lösa? Jag trodde jag visste,men så var det inte? sen så trodde jag att allt började rätta till sig..men så blev det ju inte heller?
och nu är jag mer förvirrad än tidigare? va fasen ska jag göra? JAG VILL HA SVAR NU! kan inte nån bara säga så här ska de va och så är de så!? det vore så mkt enklare? eller ne då skulle de ju ändå bli fel då skulle man ju inte kunna bestämma själv över sin vilja? om man känner något bra så borde man ju följa det men om något annat oxå känns bra ska man ignonera det då? varför måste man välja kan man inte få lägga ihop pusselbitar? haha..alltså jag blir så förvirrad skulle bara behöva stänga in mig själv å tänka,fast då skulle jag ju bli tokig av de!?
Ne jag tror jag går under! jag hatar känslor jag hatar att tänka..och jag ogillar mkt de jag håller på med just nu!
Fan fan fan säger jag! detta kommer aldrig kunna bli bra eller rätta till sig hyffsat? jag kommer gå under innan de är klart!
Ge mig svar!

aa sorry för detta inlägg men så mkt som snurrar i min hjärna nu så jag var tvungen att få ut lite av de..inte för att ni förstår nått av de haha men ändå! det var mest för min egen skull.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback