Måste lära mig klockan...IGEN! både digital & vanlig dessutom :/ hmm..

Sitter hemma nu och väntar på att tompa ska komma över å hålla mig sällskap. som vanligt hade jag dubbelbokat helgen och när jag får beslutångest så blir det tillslut inget av de så nu sitter jag här själv haha men lika glad är jag för de.

Jo som vanligt så är det ju alltid nått:
Idag sitter jag på jobbet och längtar tills jag ska få gå hem,klockan stod på 17.35 då jag tänker kolla hur många samtal jag hade tagit under dagen...
Kollar på schemat..å vad fan står det där jo att jag jobbar 9-17 INTE 9-18??!! va fan..jahopp då hade man jobbat över 35 min utan att man visste de...! Så nu har jag kommit fram till att jag helt enkelt måste lära mig klockan IGEN!
Man kommer 1,5 timme för tidigt? är på väg ut genom dörren och till jobbet kl 05 på natten och går hem 35 minuter senare än man slutat ..ne vad fan är de som händer? SKÄRPNING här ska pluggas klocka!!!

Ikväll blir det som sagt en hemmakväll med Tomas. Har köpt lite ost & kex..å vet ni kunde t.om köpa kräftstjärtar vilket lyx :) här ska gottas till eurovision...Trevlig Lördag folket! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback