orkar inge mer nu...

Jobbigt..jobbigt och grymt besviken är orden jag kan klämma fram just nu.

Förstår inte mkt just nu...man tror sig känna personer och går alltid i god för dom,men när det väl kommer till sig själv så vänder den personen en ryggen????
Det har hänt en hel del den senaste veckan men det är knappast nått jag behöver nämna för S-vall som uppenbarligen och tydligt redan känner till mer än jag själv.?
Jag är en stark person och alltid fått höra det,men även jag kan inte ta hur mkt som helst. Nu är det slut på detta jag ger upp NI VANN! jag orkar helt enkelt inte. Jag är så otroligt besviken på en hel del människor nu...det är tragiskt vad falskhet det finns där ute...! Jag orkar inte mer iaf..ha så kul med allt snack...och speciellt ni som tydligen har fått så bra vänskap å nya vänner på denna bekostnad.
Det har kommit finare och underbara saker in i mitt liv nu..det tänker jag sattsa min energi på. Och med det innebär så smånigom även en flytt. Det ska bli otroligt skönt å jag längtar tills jag kliver in i bilen eller på tåget å drar härifrån.
Har kommit fram till att det finns EN person som jag kan lita på helt fullt ut. Och den personen bor en bit bort..så en flytt närmare henne ska det bli! Du vet vem du är och jag vill tacka dig för att du alltid finns här för mig. Du vet att jag även finns här för dig...ALLTID!

-Familj- Det viktigaste som finns!.
-Vänner - Var noga med vilka du väljer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback