2 goa gubbar i Göteborg gjorde nyss min dag!

Jag sitter och jobbar som vanligt,några kunder skriker andra är bara neutrala. Fast man fixar problemen för dom så är man ändå ett dumhuve!? konstigt det där.

Men nu ringde 2 underbart snälla,söta gubbar i 85 års ålder från Göteborg. De bad om hjälp,och jag hjälpte så klart dom allt jag kunde. De är så gulliga och roliga hela samtalet som varade i 35 min haha.jag pratade med båda två vart och vartannat då de luskade ut hur man fick ur simkortet ur telen till att börja med.
De avslutade samtalet med:

Du har varit helt underbar Sonja,tusen tack för hjälpen,det är inte alla som är lika lugn och sansad och låter det ta lite tid då vi har några år på nacken. men du har varit så hjälpsam. Hälsa din chef att du är verkligen en tillgång för företaget och vi är två mycket nöjda Göteborgare som är kunder hos er. Bästa Sonja ha en trevlig dag för du är riktigt Go. 

Alltså va? Tänk att dessa två underbara gubbar får lite hjälp och är så tacksamma. Och säger så snälla saker till en. Det där lever jag på länge och de gjorde verkligen min dag :) Tack ska ni ha. 

Det är ju lustigt att inte 30-50 åringar oxå kan hålla sig på en respektabel nivå när man försöker hjälpa dom? lustigt! men vad gör väl de när människor som dessa två finns. :) 

Kommentarer
» supermamma

Men vad härligt Sonja! Göteborgare är goa de :)

2009-11-12 // 18:46:05
URL: http://supermamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback