ASIEN?

Jag har fått en riktigt bra idé har aldrig någonsin haft en så bra idé :)


Jag tänkte så här då va:
Jag ska åka till Asien med Kim! Jaaa,vilken bra idé. Varför inte? det kan aldrig vara en bättre tid än denna att ge sig iväg och göra något sånt här.

Jag tänker så här,jag är 20år och blir snart utan jobb,lägenheten ska sägas upp,alltså har jag ingenting som binder mig kvar. Jag har ju mina fasta planer på Göteborg men vad säger att jag måste dit just i december? inget!
jag kan lika gärna flytta dit när jag kommer hem från Asien ju.
Jag är 20 år och åren kommer snart bara fara iväg,flyttar jag till Gbg nu istället för att ta denna chans så kommer det aldrig bli en resa,det är faktiskt så,det säger sig ju själv. Skaffar jag jobb där i Gbg nu då blir jag kvar där med jobb,ev att jag börjar plugga men thats it. Har inte en tanke på att jag sitter där när jag är 25-30 och säger till mig själv nu ska jag ut och resa,ne vid det laget hoppas jag att jag har familj osv och är lycklig så,därför skulle det vara skönt att få åka ut i världen och se lite innan jag bosätter mig igen,vi pratar inte om flera år här bara någon månad att få uppleva lite annat. :) Men allt detta beror ju på pengarna, om jag lyckas få mitt lilla lån då åker jag. Annars blir jag kvar i kalla Sverige,för jag har ju inte de pengarna som behövs :(
Dessutom jag ska åka med en vän en vän som står väldigt nära min familj och mig,vad är det som inte är perfekt? Allt är ju en jätte bra idé,Göteborg finns kvar och väntar på mig när jag kommer hem,ingen fara,herregud vi pratar om någon månad ;) Jag & Kim i Asien! Halleluja vad kul vi skulle ha. ev att en person till ska med. :) kanon kul. TOPPEN!

Det blir brottom för i så fall åker vi nu i December och det är mkt som måste göras innan och fixas. Så det blir lite av panik,men det löser sig alltid om man bara bestämmer sig. Jag har inte haft en semster sen jag var 16 år,inte ens då hade jag sommarlov,varför inte ta den nu när jag har en chans? Tänk att bara för ett tag släppa allt och bara få vara i värmen och njuta.

Mamma & Pappa,jag vet att det känns jobbigt för er och att ni blir oroliga bara utav själva tanken,men konstigt vore det väl annars? ni är ju mina älskade föräldrar. Tänk på att jag ändå inte åker själv och att det bara handlar om någon månad. Det kommer ju blir det bästa jag gjort i mitt liv.  

Jag som länge sagt att jag börjar tappa mig själv och allt är jobbigt och året som varit har rent ut sagt varit mitt Otursår. Alla säger att jag behöver vila och jag ska göra dittan och dattan,ja låt mig åka då det skulle nog vara hur bra och nyttigt som helst för mig. Och komma tillbaka som en ny männsika. Min syster Madelene åkte till USA ett år vilket hon säger är det bästa hon gjort,nästan alla mina vänner har varit iväg vilket de säger är de bästa de gjort. Nu vill jag prova ngt nytt! unna mig själv lite semester. Är väl inte mer än rätt eller?

JAG VILL! JAG VILL! JAG VILL ÅKA! snälla gud,lyssna på denna önskan!

Dagens Citat:
Man måste vara ung och galen för att bli gammal och erfaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback