Dag med bara trötthet och sjukdom.

Dagen började med att telefonen ringde kl 09,det var mamma som sa att jag skulle till doktorn för att ta ytterligare prover inför morgondagen,jag hade helt missat att det var denna vecka,hade för mig att de var om 2 veckor.typiskt ända dagen man ska få sova ut och ta det lugnt då ska man till läkarn.Imorgon ska jag till Urologen för att de ska göra ytterligare tester.Kanske jag äntligen kan få ett svar på vad all denna sjukhet handlar om? vi kan ju hoppas ännu en gång då.

Har legat mest hela dagen,lyckades få i mig lite mat runt sex tiden det blev:

Räk & hummersoppa med tekakor med prickekorv på,gott som attan. :)
Efter detta fick jag ett litet ryck efter att ha legat mesta delen av dagen,så jag började rensa på den röda förövrigt FULA bänken i köket. Så nu är den fula lilla värdelösa "ugnen" borttagen. ;) resultatet blev:


Mormors fina skål som hon ville att jag skulle ha tog jag fram och fyllde den med vatten och lade sedan i flytande ljus. den är så otråligt söt,jag får dessutom fina minnen när jag ser den,härligt.

Nu har jag gjort mitt och ska ta och sova,jag är så otroligt nervös och rädd att doktorn kommer göra mig illa under testet imorgon,ja alltså att det ska göra ont. iihhh..shit jag hatar sjukhus. attans så nervös jag är. Men pratade med J i telen och han fick mig att lugna mig lite,och hans lugnande ord sa att det knappt skulle kännas (även fast han dock inte egentligen vet det,sött!) men jag får väl lita på det då ;).
Avslutar som vanligt med dagens citat nedan. Natti Natt my friends.

Dagens citat:
Lärdom är en skatt, som följer sin ägare överallt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback