Försökskanin????

Doktorn ringde nyss! OPERATION! Ahhhhh.
Jag ska göra en undersökning nu den 24/11,om denna inte ger någonting kommer jag få stå ut med en hel del enligt läkarn.
Jag kommer få genomgå en rad operationer för att undersöka vad detta kan bero på. Men de vet inte riktigt vad de ska operera,han sa även att detta kan ge ytterligare komplikationer efter operation.
Läkarens egna ord var "du kommer vara lite av en försökskanin"
Jaha tror du man känner sig säker då? ICKE! jag blir livrädd!
Det är år 2009 snart 2010?! varför ska de behöva chansa? de ska ju veta,eller åtminstonde ha en teori innan de överhuvudtaget får överväga en operation på mig! jag blir galen! Bara ordet operation skrämmer skiten ur mig och om de då inte heller vet vad de håller på med känns det inte så bra.
Saken är också den att skulle de hitta nått på undersökningen nästa vecka så blir det operation även då eftersom det inte finns något annat sätt. Så operation kommer det att bli det är de som de har konstaterat,och jag är livrädd och tårögd! Jag hatar mitt liv just nu! när läkarn säger "du kommer få stå ut med en hel del,och det kommer kännas,det kan bli komplikationer osv,då är det inget skämt,en läkare brukar mildra i orden inte säga att det kommer kännas mkt, så det enda jag kan förbereda mig på är SMÄRTA!

SATAN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback