heldag,bra dag! (lite långt inlägg) :)

Dagen började att jag vaknade 05.32 imorse av att jag hade så ont att det inte gick att sova längre,var bara att kliva upp och börja proppa i mig värktabletter,kollade sedan på tv men somnade runt nio i soffan.
Vaknade vid 12 igen och sen började dagen.
Mamma ringde runt halv ett och kom och hämtade mig. Jag skulle få åka med henne och handla hem mat så jag klarade mig i matväg denna månad då kontot mitt ät tomt. Så underbart snällt. Tusen Tack!
Nu har jag mat så det räcker :) Efter detta fick jag en slant att köpa en ny advent stjärna eftersom förra årets gått sönder,så jag sprang ner på stan en sväng.Resultatet blev:
Efter detta gick jag hem och monterade ihop denna och sedan bakade jag lite choklad bollar:
Efter detta lade jag mig i soffan en stund och kollade på en film. Svensk kriminalare så klart :)
Runt sex tiden hände detta:
Jajamen jag fick en bukett blommor! Så otroligt glad jag blev och otroligt uppskattat. Tusen Tack!
Runt åtta tiden gick jag över till Magnus vi skulle laga god mat och se på Idol,det blev den underbara stekstenen som kom fram:
Det blev otroligt gott och jag bara älskar att använda denna steksten,sår roligt att laga maten och köttet blir saftigt och bara smälter i munnen.
Vi båda var så otroligt mätt efter maten att vi hamnade i matkoma direkt och kunde knappt röra oss,men vi lyckades iaf äta lite chokladbollar och glögg till efterrätt. mumms!
Tomas kom in för att fördriva lite tid med oss innan han skulle ut:
Fick dock inte knäppa kort framifrån men bakifrån kunde de inte säga något om mohaha. ;)
Vi kollade sedan på film (Precious) en så otroligt gripande film,jag fällde några väl valda tårar under filmen kan jag lova. Se den,men inte för er som är överkänslig.
När filmen nästan var slut kommer "frugan" min hem och är "lite" onykter.
Hon såg direkt russinpaketet som stod på bordet och gjorde ett väldigt konstigt "kast" efter dom,sen ställde hon sig i ett hörn så att jag inte skulle se henne äta upp dom. HAHAHAH,som att jag lixom inte såg henne när hon kastade sig efter dom från början haha. ja vad ska jag säga hon är så söt min lilla Elin.
Ja det var väl min fredag det,nu ska jag ta och göra ett försök på lite sömn,och hoppas jag får sova lite längre än "igår" natt. Natti natt. Avslutar som vanligt med dagens citat.
Dagens Citat:
Ett barn är en ängel, vars vingar förtvinar i takt med att benen växer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback