Filmkväll för mig & filmtips till er!


Jag har nu sett "my sister´s keeper och Spread,två helt olika filmer kan man säga.
My sister´s keeper var grymt gripande och mkt bra gjord. Cameron Diaz var riktigt bra i denna film och söta Abigail breslin spelade en av huvudrollen mkt bra som vanligt :) Jag fällde några tårar under filmens gång. Absolut värd att se. I filmen Spread spelar Ashton Kutcher huvudrollen,filmen var helt okej så jag nämner väl även denna som tips! :)

Skräckfilmen alla talar om: Paranormal activity. Se trailer här.
Alla talar om denna film,och häromdagen såg jag denna. Den är faktiskt väldigt udda och det är på det här sättet som skräckfilmer ska vara. Inte en massa overkliga varelser så de ser ut som en människa klätt ut sig eller datagjort. Utan det dom visar i filmen skulle ju faktiskt kunna hända och enligt manus är ju denna baserad på en sannhistoria. Som vanligt blir ja aldrig rädd för skräckfilmer,det är något fel på mig haha,ja vill ju verkligen bli rädd men jag blir det bara inte tyvärr. Men filmen var bra gjord så absolut värd att se. Vissa kanske tycker det är jobbigt då den är handfilmad men det är ju det som är själva grejen att den är bra :)
Madde denna film är ett tips till dig ;)

Nu ska jag ta och göra ett nytt försök att sova. God Natt mina vänner.

Kommentarer
» Maja Matfors

Jag har läst Boken "mys issters keeper" och har länge velat att den ska bli film. Går den att ladda ner:)? Vaaart:D? Såg att den inte kommer på bio hit till Sundsvall tyvärr:/

Du kan ju få svara på Facebook om du vill:)

2009-11-04 // 13:59:38
» Sonja

Svar på fråga: Ja den finns att ladda ner nu äntligen :) tror det var på torrents jag laddade hem den. men den ska nu finnas på de flesta sidor. :)

2009-11-04 // 16:37:56
URL: http://boobylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback