I have a stalker!

Igår när jag vaknade hade jag 13 missade samtal av en och samma person.! GE UPP! GE DIG!
I have a stalker.

Så här ligger historian till:

När jag stog i en bar för ca 1,5 år sedan så började en viss person prata med mig. jag gav denna person 3 min av mitt liv thats it..alltså jag svarade bara på personens tilltal medan jag beställde min drink.
Efter ett tag gick jag och mina vänner vidare till en annan bar. väl där dök samma person upp. Vi kallar honom Olle så länge haha! Så Olle hade gått fram till en av mina vänner och frågat saker om mig. min kära vän var något onykter och det slutade med att min vän lämnade ut mitt nummer till "Olle".

Denna Olle ringde och ringde och ringde denna kväll. men jag svarade inte. Efter detta bärjade det komma en massa sms och intalade meddelande på min telefonsvarare. även en mängd med missade samtal typ varje dag. jag svarade aldrig då jag döpte denna person till "svara ej".
Detta pågick i ca 1 år. sen slutade det i ca 3 månader.
Har inte sett denna Olle sen dess. men när jag var ut i onsdags så...DÄR VAR HAN! jag gömde mig fort som fan. trodde inte han hann se mig. men som sagt så fort jag kom hem så började det ringa. jag svarade så klart inte.
När jag vaknade på morgonen hade jag 13 missade samtal från svara ej Olle.
Hallå ge upp nån gång. jag vill inte svara och typ be honom dra för jag är typ rädd för honom.haha. och om jag svarar så märker han ju att det är rätt nummer. trodde han skulle lessna och sluta ringa men icke!
VAD VILL DU MÄNNISKA?? SLUTA RING MIG!! VAD ÄR DET DU INTE FATTAR??? JAG VILL INTE PRATA/ELLER TRÄFFA DIG! punkt slut. hur kan man bli så besatt av tre minuter????
FAAAAAN FÅR PANIK!   

Skulle inte förvåna mig om det är denna Olle som rycker i brevlådan min på kvällarna..aahhh! HJÄLP!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback