God morgon Tisdag!

Idag Tisdag är en ganska bra dag skulle jag vilja säga. Jag jobbar 08-16 idag så det är ju skönt.
Efter jobbet kommer mammsen och plockar upp mig,för då ska vi iväg till IKEA. Det ska handlas in nya saker till mamma & pappas sovrum. bla. en säng,en byrå,sängbord,små saker osv. hmm? undra hur vi två ska orka bära detta. ja de löser sig nog.
Jag bara älskar att gå på IKEA,skulle kunna gå där i timmar och bara kolla. :) När jag ändå är där ska jag kolla om lampan som gick sönder hemma finns kvar,hade ju två nu är de bara en. Ska även kolla efter en "potatis pressare". ni vet så man kan äta pressad potatis det är ju så gott :) Sen lär ju även ett eller annat ljus slinka ner i korgen. haha..finns det nått jag älskar så är de ljus,sitter alltid med tända ljus på kvällarna. myyyss!

Det är en lugn morgon på jobbet ännu,och jag hoppas verkligen att det blir en lugn dag. Är lite små trött så de skulle ju vara skönt. Har fått väldigt ont i halsen oxå,hoppas de inte blir värre. :(
Ikväll börjar ju nya avsnitt av Desperate Housewives,och sedan är det Christine och senare Brothers & Sisters. missa inte de!
Trevlig Tisdag på er! 

Degens Citat: 
Att tro på sina drömmar är att gå sovande genom livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback