Veckan som gått..

Göteborg har jag ju varit i några dagar,torsdag-Tisdag. Har haft det jätte bra och mkt som hänt :)

Blev en del shopping oxå så klart,man var ju i Gbg och lönen kom in på kontot. men det var väl lite av ett misstag kan man säga då jag fick sjukt dålig lön och ej riktigt visste vad jag hade i räkningar. men samtidigt var man väl värd det efter allt som hänt nu tycker jag. Handlade iaf smart de mesta var på rea ;)
Klänningen är inför ladys night på lördag,den var på rea så de var ett kap :)
Onsdag åkte jag till Örebro till siss och kirre.


När jag kom fram blev jag bjuden på middag(sallad)samtidigt som vi kollade på matchen så klart. Till fika blev det lussebullar och glögg.tjuvstart jag vet...men det var de lätt värt ;)
Torsdag var det dags att åka hem till S-vall igen,slapp åka själv då Madde skulle med hem. skönt med sällskap på tåget. Men innan jag landade i min lägenhet åkte jag upp till Jessica,Henke och lilla Astrid en sväng.
Blev bjuden på gott fika och trevligt sällskap och så klart fick man ju leka och mysa med lillan,hon är bara för go.:)

Kom nu nästan nyss hem från hockeyn,rolig match faktiskt men resultatet slutade ju inte bra tyvärr. Vad är det som händer? förlust efter förlust,nu måste det ju vända snart för Timrå :( ja i får verkligen hoppas på det.Nu väntar ju en borta match mot Djurgården och sedan hemma mot Frölunda. får hoppas på vinster. :)
Nu ligger jag i soffan och ska se klart CSI sen blir det sängen. Trevlig kväll folket.

Dagens Citat:
Att ge en dåre goda råd är som att slå vatten på en gås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback