Örebro!

Var i Örebro i helgen och hälsade på syster yster! Hade riktigt trevligt,alltid lika trevligt att hälsa på :)
Då tåget gick 06.00 på morgonen tog jag med mig kudde & filt och myste till det haha,fick en del blickar när jag började plocka upp allt ur väskan och gjorde de bekvämt men men..de vare värt. Sov nästan hela resan,och höll på att missa bytet i Gävle. men jag hann med att byta. "trodde jag iaf"
När jag sitter på andra tåget och lämnar fram min biljett frågar kontrollanten:
-ska du byta tåg i Örebro?
-Nee
-Bra,för du sitter på fel tåg!
-WHAT???
Det visade sig iaf att jag hade satt mig på fel tåg men ändå på rätt för detta tåg gick oxå till Örebro! fast en annan väg som tog en timme och 30 min längre! jaja..jag kom ju fram iaf!
Väl framme i Örebro följde jag med Madde på en föreläsning! Det var faktiskt riktigt roligt, undra om att börja plugga igen ligger ganska nära endå? Efter detta åkte vi bara hem å tog det lugnt.
Lördag morgon klev vi upp i bra tid och drog iväg till Mariebergs Köpcentrum. Jag köpte mig ett par lackleggings,och sedan investerade jag ju en ny mobil som jag nämnt tidigare. :)
Åt denna lyxmiddag innan vi drog oss hemöver. Var sjukt gott,mitt nya favvo ställe i Örebro nu ;)
Lördagskvällen blev det kräftor till mig och Madde och Kieran åt sin pizza då han ej äter kräfter,vilket är helt sjukt enligt mig hahaha ;)
Kvällen slutade sedan med att jag & Kieran gick ut tillsammans och hade det riktigt trevligt :) medan Madde låg hemma i soffan och tog det lugnt,hon hade ju ont i magen tyvärr men tyckte endå att jag å kirre skulle roa oss,vilket vi gjorde haha..kom hem två lite smått onyktra proppar till henne sen haha. tråkigt är det att krogen stänger två i Örebro,jo helt sant,men de kanske är lika bra vissa gånger oxå ;) va vet jag? haha
Till Madde:
Älskade syster! jobbigt är det att du bor så långt ifrån mig nu för tiden,men desto roligare är det ju när jag väl får träffa dig då,och mycket har vi att prata om varje gång,som vanligt ;) och tur är det väl att de finns telefon.
Du är mitt ALLT,och kommer alltid att vara.
Du är en helt underbar vän,en underbar syster och alltid att lita på.
Älskar dig gumman! kraamar till dig!
Nu ska jag se Idol och sedan sängen. Trevlig kväll.

Kommentarer
» Madde

Men gud vad gullig du är då :) nästan så en tår kom fram där :P Är så glad att jag har dig och att vi kan prata om allt. tack för att du alltid ställer upp. Love you too :) Kram

2009-09-10 // 16:44:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback