2010-04-09 Fredag!


God dag! Nu är den efterlängtade fredag här,jag jobbar tyvärr kväll idag och är väl hemma runt halv tio och kan göra helg då...men men sen väntar två lediga dagar. härligt!
I helgen ser schemat väldigt tomt ut,har inget planerat och det kommer nog bara bli lugnt. Ska knalla iväg till stan nu för att ta bussen till karlskoga och jobbet. Tyvärr så börjar jag 13.35 men måste ändå ta kvart i 12 bussen *suck*. Hoppas ni kommer få en härlig fredag. Nee nu börjar jag få lite bråttom,tar ju minst 30min att gå till station. Bye Bye!

PS: Natalie du kan väl ringa mig när du har tid och ork så jag får höra hur allt gått/går! :) Masssor med kramar till dej.

Kommentarer
» supermamma

SNYGGING!

2010-04-09 // 12:24:29
URL: http://supermamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback