Att packa ner sitt "liv"

Att packa ner sitt "liv" är inte lätt,speciellt inte i EN väska så det fick bli TVÅ! haha.

Allt får ändå inte plats och jag kommer bli tvungen att lämna kvar lite saker tyvärr men åt andra sidan ska jag väl snart hit igen och hälsa på då syrran väntar smått :)
Min underbara filt måste bara med om jag så ska dö på kuppen haha. Men hur ska den få plats? den är ju ganska stor och tjock?? hmm.. Men har ännu ett problem! Hur ska jag lyckas få med mig allt detta själv ner imorgon på ett tåg?? Jag kommer nog få blåssor på händerna och ryggskott men what to do?
Eftersom det är sista dagen här i Örebro bestämde jag mig för att bjuda ut Madelene och Kieran på en matbit. Vi bestämde oss för pizza & Taco buffé:

Kändes bra att få bjuda dom på mat då de varit så snälla mot mig att ta in mig i deras liv och hem i tre hela månader. :) Vi åt så det stod ut genom öronen på oss,och personalen var så snälla och vänliga vi fick till och med säga vilka pizzor vi ville ha på buffén,även att man fick äta av tacosen och salladen.
Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt och njuter av sista kvällen här i Örebro! Tänk att imorgon sitter jag i nya lägenheten i Göteborg med Jennifer och Karin och börjar om på nytt. Det enda som skrämmer mig just nu är att jag för cirka en timme sedan kom på att jag är arbetslös!!!!!? hahaha har inte tänkt på de så mkt innan då det snurrat så mkt annat i tankarna. Men det löser sig och jag har ju underbara föräldrar som jag vet hjälper mig om det skulle börja gå nerför. Men äntligen kommer jag till den stad jag vill och kan börja tänka lite på mig själv och det känns bra :)
Nee nu ska jag krypa ner och sova min sista natt på denna tunna madrass på golvet. Over and Out.
Ps: Måste bara få tillägga att jag saknar min kära vän Tomas otroligt mkt,måste ringa dig imorrn så jag får prata av mig lite. Kram på dig.

Dagens Citat:
Sanna ord är inte alltid vackra, vackra ord är inte alltid sanna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback