Fortsättning på dagen 2010-04-21

Här spenderar jag den mesta tiden på dagarna:
Söker jobb för fulla muggar och hoppas att jag snart får ett positivt besked,ja jag vet att det bara gått två dagar här i Gbg men det känns längre. Och att bara sitta hemma är inte min grej så måste ha ett jobb och inte minst sagt så behöver jag pengarna!!
Idag klarade jag att åka spårvagn själv ända från Jesper och hem,haha kanske inte låter speciellt svårt men det är faktiskt det,finns en massa spår och vagnar och alla går från olika platser,dessutom är jag tvungen att byta en gång från Jeppe och hem. Men d gick ju fint och jag ger mig själv en god klapp på axeln ;)
Var inne på Frölunda torg (gelleria) förut,var på jakt efter ett genomskinligt nagellack då mitt är slut,skulle behöva en massa andra färger då alla mina snart är slut har dock inte direkt några slantar till sånt meeen plötsligt händer det brukar man ju säga:
De reade ut precis det märket jag var ute efter nämligen LUMENE,älskar deras nagellack då det torkar snabbt och blir bra färg. Det var halva priset på dom PLUS ta två betala för en. Så fick fyra stycken för priset av typ en.
Så alla nageltokiga spring till Lindex. (Madde ett tips till dig som var ute efter ett vitt!)
Nu ska jag och Jennifer snart ut och bränna lite fläsk haha,även utforska området lite mer vi har ju lixom inte kikat runt överallt än. Trevlig fortsatt kväll mina vänner.

Kommentarer
» nicco

plötsligt händer det min vän ;)

2010-04-23 // 06:18:44
URL: http://nicolastewart.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback