Söndag och ledig.
Idag har jag varit ledig,har varit otroligt skönt. När jag vaknade satte jag mig ute på balkongen och solade en stund med sällskap av Madde och Kieran,vi bestämde oss senare att promenera in till stan så vi gjorde oss iordning för att gå iväg. Redan efter några steg började Madde få förvärkar men det lugnade ner sig och vi fortsatte vår promenad in till stan. Inte långt kvar nu innan Neo kommer till vår värld :) Och en snart blivande stolt moster för andra gången till ännu en liten skatt väntar på att han ska titta ut :)
Iaf väl framme i stan gick jag in på Din Sko för att lämna tillbaka ett par skor som bara på en vecka har blivit så slitna i klacken att spikarna tittat fram ordentligt. Då jag bara använt skorna tre ggr förklarade jag det för expediten och sa att jag ville reklamera dom. Jag blev så otroligt dåligt bemött så de blev en del tjafs då hon menade att jag slitit ner klacken för långt. Ska inte ett par skor hålla tre dar????? Jag blev förbannad och krävde pengarna tillbaka,och tillslut fick jag de. Lilla kära kassörskan får ta och tagga ner lite,jag menar vad var hennes problem? jaja.
Efter det bestämde vi oss för att äta glass och de gjorde vi och det blev årets första fika på uteservering :) Jag blev dock tokhungrig och unnade mig en bakadpotatis med skagen mohaha.
Efter en härlig dag tog jag och Madde bussen hem då hon var så pink nödig att hon inte kunde ta ett steg till hahaha. Nu är vi hemma och det är Gossip Girl på tv så trevlig söndag på er. Over and Out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback