Söndag.

Idag är det söndag men behöver inte gruva mig inför morgondagen då jag oxå är ledig måndag :) UNDERBART!
Har idag suttit ute på balkongen hela dan och har nog fått lite färg på armar och ansikte iaf. shit vad blek man känner sig alltså. hua!
Kvällens planer är detta:

Jajamen Bingolotto! vi har köpt varsin lott här nu och satsar alla på minst miljonvinsten ikväll. ;)
Fick åka runt hela Örebro för att hitta dessa då de var slut överallt,men till sist hittade vi en liten gubbe som stod och sålde på Willys. han gjorde våran kväll och jag tror vi gjorde hans dag för han blev så glad när vi köpte dessa och pratade glatt med honom en stund.
Vi var dessutom så sugna på glass när de är så soligt ute men det var enbart twister som stod på vår lista så vi var på jakt efter dom,hittade ett pack med "mini Twister" som vi köpte så klart. När vi kom hem var vi så lyckliga som små barn över glassen,men så öppnade vi paketet åt glassen kollade på varandra och var sååå besvikna. Det smakade ju inte alls som vanliga twister!!! så ja ledsna som vi var truga vi oss glassen med ledsen min.
Rekomenderar alltså absolut INTE dessa:

BLÄÄÄÄÄ!
Iaf så när jag och madde satt ute på balkongen så löd konversationen följande:
Madde: - Det var ju mkt bra artister ikväll på bingolotto!
Sonja: - Jasså?
Madde: - Ja! de var Joe Labero, Brolle, Linda Bengtzing och Velvet..a tror de var dom.
Sonja: - Meeen gud vad kul! ser jag framemot.

Sen kollade båda på varandra och skrattade...Vi menar det är ju lite skillnad på kvällsnöjen nu för tiden och förr hahahaha!

Var iaf ut igår och det var en väldigt trevlig kväll,jag var inte alls onykter faktiskt och mår kanon idag. Känns riktigt bra. Hoppas ni får en trevlig kväll och att ni INTE spelar Bingolotto för som sagt jag ska vinna ikväll. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback