"Tattarna" Jennifer & Sonja.

Igår när jag kom hem upptäckte jag att det inte fanns någon el överhuvudtaget i lägenheten.??
Jag sprang runt till grannarna men igen som öppnade så visste fortfarande inte om de bara var hos oss eller i hela byggnaden. Hittade ett nummer att ringa,gick ner till Jennifers jobb och hon slog dom en pling.
Ser på Jennifers ansikte att något inte stämmer,sen när hon la på kollade hon på mig och sa:
-Alltså vi har inget El kontrakt!!!!
Jag: - Ehh va??
-Ja vi har inget kontrakt så de har stängt av strömmen för oss!
-Hahaha vilka tattare vi är alltså.

Vi ringde då Karin som är i Malmö och jobbar,berättade vad som hänt och hon blev galen haha. Och jag sa alltså Karin du sticker och lämnar oss utan El haha vad vill du oss. haha

Varje gång vi kom på nått att göra ex. koka kaffe? kolla tv? sitta vid datorn? gå på toa? laga mat? SÅ slutade meningen med FAAAN vi har ju ingen EL.
Så vi bestämde oss för att äta ute och som vi åt. Var underbart gott och vi satt dessutom och dummade oss ganska rejält framför kameran,får se om vi lägger ut videon sen haha mkt tveksamt.
Iaf kom vi hem runt halv elva och var ganska trötta vilket var tur då det var kålsvart i hela lägenheten och vi fick tända ljus för att ta oss fram och kunna se något.

Imorse ringde Karin och vid 10 hade vi ström igen. Har aldrig tidigare känt mig så handikappad som igår huuua,men nu har vi el och allt är som vanligt! :)

Idag är det fullspäckat med planer! Ska ut å springa nu sen bär det av till stan med Jennifer,ska uträttas en massa ärenden bla jobbsökande. Hoppas ni har och får en bra dag vi hörs när jag kommer hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback