En vecka i Sundsvall.

Har äntligen fått vara hemma i Sundsvall nästan en vecka och fått umgås med familj och vänner. Jag låter som vanligt bilderna prata för sig själva så blir det inte allt för långt inlägg,dessutom är de ju roligare att titta på bilder än att läsa! Inte sant??

Började med att mysa med mina två sötnosar Astrid och Neo.


Kusinerna träffar varandra,Astrid är så söt för hon vill hela tiden kolla på bebisen haha.

Sen hann jag även med att träffa Nicola för en sväng på stan och en fika. Så vi hann prata en hel del och umgås lite :) saknar dig redan vännen!

Hann även träffa Elin och Tomas en sväng. Tiden räcker inte till när man bara har en vecka så det är lite tråkigt men är ändå glad för det lilla.

På torsdag blev det Kräftfest hemma hos mamma & pappa i Matfors.På Fredag skulle jag,Madde och Kieran handla lite mat och precis innan vi skulle in på Ica förstod jag verkligen att jag var hemma i Norrland för utanför Ica möttes jag av detta:

Kan ju säga så här jag blev lika chokad som ni för detta hör faktiskt inte till vanligheterna hemma haha.
Senare på kvällen bar det va hem till Jessica och Henke,och de som vanligt bjöd på en underbart god middag.


Det var så otroligt skönt att få vara hemma i S-vall några dagar för att umgås med familj och vänner för det händer ju inte så ofta och man känner att de faktiskt är ganska långt ifrån mig. Speciellt när man kommer hem och Astrid både kan visa sin helt egna vilja,svara på tilltal och säga både mamma,pappa och nästan Sonja. :) Hon är så underbar! älskar dig! Även Neo växer ju som bara den och jag tror att det är den snällaste lilla kille som finns då han bara skriker om han är hungrig eller trött annars bjuder han moster bara på en massa glädje och sprallighet. Det är ju lite lättare att följa honom då de bor lite närmare. Moster älskar dig!

Var även på bröllop i lördags vilket var jätte kul och jätte fint! men det kommer i nästa inlägg så det ej blir så långt. ;)

Dagens Citat:
Tala inte med en dåre om en sten, om du inte vill ha den i huvudet.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback