Skandal är enda ordet

Skandal är enda ordet som dyker upp i min hjärna just nu! Hur fan gick det där tilll? Final utan Olle?????
Nä om inte melodifestivalen är ett svar nog på att sverige inte kan musik så kom det ikväll då Olle fick lämna Idol.........!!


Denna stämma och röst kommer jag inte glömma kan jag ju säga och jag hoppas verkligen att det finns någon som tar vara på denna fantastiska röst och gör en skiva med denna karl. För jag tänker då till och med köpa skivan när/om den kommer ut.

Vad vill svenska folket egentligen??
Måste vi verkligen ha en till schlagerdrottning ? ehhh NEJ TACK! finns inget unikt med Minnah hon låter precis som alla andra.
Jag tycker att Jay är skit bra men dessvärre tror jag att när Jay vinner vilket jag nu hoppas att han gör annars blir det ju ännu en skandal. I alla fall när han vinner och släpper sin skiva tror jag att denna bara kommer innehålla rock vilket jag inte alls lyssnar på och alltså inte kommer få någon glädje av. För seriöst ni tror väl inte att det första han kommer göra är en balad?? Och som jag ser det behöver vi absolut inte mer rock!!
Neee Usch och Fy å Blä säger jag för detta. Ser inte längre fram emot finalen då det enligt mig redan är avgjort.

En bra nyhet är...!

BigBrother kommer tillbaka!! Shit vad kul det ska bli,som jag har önskat att detta skulle hända. Vet dock inte när detta kommer start men ni som vill ansöka till att delta kan göra det nu!

Nee nu ska jag ta och leta fram en bra film att se,kan ju vara uppe ett tag ikväll då ledighet väntar imorgon :)
Trevlig kväll på er.
Ps: Önskelista uppdaterad.

Dagens Citat:
Lätt att bli far, svårt att vara far.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback