Sundsvall den 16:e!


Denna jul ska jag fira hemma i Sundsvall med familj och vänner,Underbart!
Ser fram emot det såå otroligt mycket,det är Neo´s första jul och lilla Astrid`s andra jul och alla ska vi vara samlade på ett och samma ställe detta år :)
Jag åker upp redan den 16:e så att det inte blir en massa stress,utan jag kommer även hinna träffa några vänner,kan ju säga att jag saknar en hel del där hemma och det ska bli så kul att få spendera lite tid med er!
Saknar mina systrar något enormt så en syskonkväll står högt upp på listan okej? Känns så jobbigt att vi tre bor i tre olika städer och att vi inte kan ses så ofta,tur att det iaf finns telefon. :)
Min lilla lillebror som kanske inte är så liten längre men i mina ögon fortfarande fem,saknar jag också såklart man hinner ju fan inte med i svängarna där. Börjat gymnasium,börjat ränna ute på kvällarna och inte vet jag men kanske en flickvän på g? Aah se upp bror för nu kommer syrran upp och snokar mohaha.
Dessutom blir det ju en jäkla fest på juldan,med båda mina systrar hoppas jag? och några av mina närmaste vänner och även en kusinvitamin. Kanonis!
Bara ca 1,5 vecka kvar nu :) gruvar mig dock redan för dit och hem resan,tar ju sån jävla tid men men det är de ju värt!.
Ber om ursäkt för att det inte dyker upp så mkt bilder på bloggen nu förtin men som ni kanske redan vet har ju  min kamera gått sönder,hoppas att det problemet löser sig efter jul :P

Nee nu ska jag se "Våra vänner liv" och sedan sängen då jobb väntar igen imorrn. Sleep tight.

Dagens Citat:
Vänskap är en platta, som kräver flitig bevattning.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback