Vart är min ring?

Ja till att börja med vill jag efterlysa min stora silvriga ring!! Vart fasen är den? har letat överallt...!
Den är stor i silver och ser ut som en rosett. Syrran ringde å fråga mig vart jag hade köpt den,och då slog det mig VART ÄR DEN NU DÅ??? ja så nu hittar jag inte den heller. Tror iofs inte att det är mitt fel för jag mena Jennifers förlovningsring är också borta och vi kan väl inte tappat bort två ringar? Nee utan jag tror det är en ringtjuv lös i frölunda. Men det är ju vad jag tror..?

Ikväll blir det tjejkväll!

Ikväll smäller det, de är Idol final på tv och den ska ju självklart jag och Jennifer se,ja nu är ju jag inte allt för förväntansfull då Olle åkte ut förra fredagen men jag ska nog se den i alla fall, segern kommer ju gå till Jay de vet vi ju redan.

Men under pauserna som det finns gott om kan man ju säga ska vi klä granen!
Nu känner ju jag att det är på tok förtidigt för detta men vi ska ju inte vara hemma någon av oss i jul så vi tänkte fuska och göra det ikväll så att vi kan fira lite jul här i götet också. :) Har vi tur kommer även Karin hem ikväll och ger oss sällskap.
Nästan allt julpynt är på plats bara det sista som ska upp ikväll. Sen imorgon blir det bakning för hela slanten tror jag eller om det blir på söndag det får vi se men baka ska vi!
Slutar jobba runt sju ikväll tror jag att det blir sen ska jag uträtta lite ärenden men jag hoppas att det går fort så jag är hemma till åtta iaf.
Nee nu kallar jobbet,hoppas ni får en toppen fredag mina vänner!

Dagens Citat:
Tänd inte en eld som du inte kan släcka.


Kommentarer
» supermamma

Ringtjuvar eller slarvmajor? ;?

2010-12-11 // 23:26:03
URL: http://supermamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback