En otäck syn!

Jaaa,idag så har bussen åkt ifrån mig TVÅ jävla gånger när jag skulle hem från jobbet. VARFÖR? jo för att de åker för tidigt eller så kommer de inte. FY FAN!

En annan sak som hände idag var att jag såg en död människa idag,när jag äntligen hade kommit på den tredje bussen hem så när jag strax var hemma,saktade bussen in och alldeles brevid mig på vägen låg en man i typ 40-50 års ålder,han låg helt still och rörde sig inte ur fläcken,en kvinna stod på "huk" och försökte få liv i mannen men ingen reaktion från honom.
Dörren till bussen var öppen så jag hörde att kvinnan skrek:
- Nu andas han inte,Han andas inte!
Så jäkla otäckt!!
Vad tror ni busschafören gör? HAN ÅKTE BARA FÖRBI! helt jävla otroligt!?
en liten bit ifrån stod en annan man och pratade i telefonen så jag antar att han pratade med SOS.
Jag tänkte hoppa av bussen men då den bara körde och inte stannade så blev jag kvar,kollade bakåt och såg den där mannen komma och hjälpa kvinnan. Undra vad som hade hänt? måste läsa tidningen imorrn.
Man får ju sig en tanke,undra hur länge han legat där,och när den där kvinnan kom till undsättning? Snart ligger man väl där själv och ingen hjälper en,hur fan tänker folk? fan man kan ju inte bara åka förbi som chaffören gjorde? SKRÄMMANDE! aa otäckt var det,hoppas den stackars mannen klarar sig. ;(

Jag är helt slut å ska därför nu ta och natta,en helvetes torsdag har detta varit,så jag vill gärna välkomna en ny dag. Fridens!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback