Framme i Örebro

Igår runt sju tiden var jag framme här i Örebro,det var ett helvete rent ut sagt att ha med sig den enorma väskan,men nu är den iaf här på plats.
Har idag varit på Intervju och det lät mkt positivt men ett sista test är imorgon så inget klart än,så jag känner mig rätt nervös faktiskt. Man fick göra ett test som innehöll matte,svenska och engelska så jag tänkte att jag då var körd.men tro det eller ej jag klarade dagens test galant med ALLA RÄTT! de ni :) det trodde jag så klart inte då jag inte är en hejjare på matte men ack vad fel man kan döma sig själv ibland. :)

Nu har jag precis kommit hem till Madde och Kirre efter en stund på stan. Ska sätta mig med lite körkorts teori nu så man får den skiten avklarad nån gång oxå,så jäkla segt detta och att det dessutom är svindyrt gör ju inte saken bättre,man tappar ju lusten när alla pengar försvinner.

Ikväll är de match Timrå möter Södertälje och det är en jäkligt viktig match så den måste vinnas. Så ja kvällens palner är laddning inför imorgon,körkorts teori och hockey. Trevlig Måndag på er.

Dagens Citat:
Detta är världens ände, sade den blinde och lutade sig mot en mur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback