jaha är det fredag och helg nu eller?

Jaa denna Fredag skulle bli en riktigt efterlängtad fredag,vilket den INTE blev. Lampan lyste en stund att jag skulle få sällskap men så blev ju inte fallet såklart.........

Kom nyss hem från jobbet vilket iofs är skönt men möts av en tom lägenhet,Madde & Kirre har åkt iväg på en liten Stockholms weekend och här sitter jag,helt fucking lonley i staden Örebro,känner ingen mer?? hmm? undra vad jag ska hitta på för skoj i helgen? hmm låt mig tänka lite..Gå på stan? Neeej just jah helt jävla PANK! gå ut ensam och dricka ner mig? Neeej av två skäl,jag är ju PANK och helt ensam njae får nog tänka om...hmm...
Ja helgen kommer bestå av:
*Väldigt långa sovmornar
*God mat,jaa jag fick faktiskt handla lite innan helgen så god mat och snarr kan jag faktiskt äta.
*aaa åsså sova lite eftermiddag
*kolla film
*Let´s Dance ska jag se heeeelt lonley ikväll förståss
*Nee men sen är det nog dags för sängen va?

Aaa just ja det är ju inte bara ikväll jag är själv utan sa jag att jag skulle sitta instängd själv heeeeeeeeeeeela jäkla helgen!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne sömn blir min räddning denna helg,tur att jag är så trött och slut å kroppen värker och huvudet värker,kanske underlättar sömnen lite.

Gjorde det tredje provet på jobbet idag och tro det eller ej men jag hade exakt samma procent som på de andra två nämligen 98% bra jobbat av mig,men både jag och chefen är grymt imponerad att man kan lyckas med samma resultat tre ggr irad på tre helt olika prov haha.

Hoppas verkligen att ni får de bättre än mig denna helg. Bye Bye!
Ps: Såg att det var en hel del felskrivet i förra inlägget,ber om ursäkt för det. Såg ju inte klokt ut måste ju ha sovit medan jag skrev haha men nu är det iaf uppdaterat så för er som vill är de bara att läsa igen så är nog sammanhanget lite bättre :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback