Söndag!

Kom nyss hem efter en dag på:

Marieberg Gallerian. var inget som följde med mig hem idag förutom ett par örhängen som jag fynda för 20kr :)
Men är glad och nöjd ändå,konstigt att man ska hitta så mkt när man är pank?

Mamma har nu åkt hem,eller ja hon sitter på tåget fortfarande,har varit mysigt att ha henne nära i några dagar. Saknar henna alla redan haha.
Imorgon börjar jag på det nya jobbet,får väl se hur det kommer gå nu då? Är inte ett dugg nervös för själva jobbet faktiskt utan bara resan dit och hem. Tar ju lite mer än en timme att ta sig ut till Karlskoga men om några dar sitter väl även den turen i huvet. jobbigt att jag måste använda mig av hela tre bussar bara,men men sånt är la väl livet kanske?. Pengar,Pengar,Pengar behöver jag!!!

Angående melodifestivalen igår så gick de låtar jag tyckte var nått vidare, alltså:
Andreas Johnson: We Can Work It Out och Eric Saade: Manboy.
Hade dock väldigt fel om denna brud:

Hanna Lindblad: Manipulated, Låten var faktiskt bra tyckte jag och inget fel på framträdandet heller,tror denna låt hade kunnat gå långt då de är lite konstigt och så,det brukar ju vara de som vinner om man kollar de senare åren. Men nu gick ju inte denna brud vidare så slut snackat om det.(och ne tomas de var inte alls lika bra utan dig). :(
Hoppas ni får en trevlig söndag,själv så behöver morgondagen inte alls komma känner jag då ja måste upp så förbannat tidigt,HATAR tidiga mornar!!
jaja,nu ska här krypas ner i soffan.

Glad alla hjärtansdag på er alla mina nära och kära!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback