Lördag = Utgång.

Nu sitter jag hemma hos Tomas och väntar på att vinet ska anlända. :)
Snart bär det av mot förfesten och känner jag oss slutar det med utgång!
Hoppas du är pepp johanna! :) ses snart.
Hoppas ni får en trevlig kväll mina andra vänner!

Äntligen Fredag!


Ja då är det efterlängtade dagen här
, nämligen Fredag och vad får man? Jo 19 jäkla minus ute! Så idag tänker jag skippa min promenad,stan och allt det där. Idag blir der nog en hemma dag och kväll i Matfors.
Men jag kan ju säga så här,att idag blir det ingen pjåkig middag här hemma. Det blir nämligen min favorit, OXFILÈ! mmmmhmm...mumma! :)

Dagens lista för övrigt är:
*Körkortsteori.
*Åka och handla med mamma.
*Jobbsökande.
*Oxfilé
*Godis
*Let´s Dance
*Vila

Aaa låter som en helt okej Fredag. Vad ska ni hitta på? Hoppas ni får en kanon Fredag mina vänner.

Dagens Citat:
Man ska inte prisa blommorna, förrän frukten kommer.


Bara,bara massa snö!


Ja en massa snö har det kommit under natten. Undra hur mkt det kommer bli? Var sjukt jobbigt att "plumsa" i snön när jag var ute med hunden för en stund sen,men nu är iaf dagens promenad gjord.
Har nu städat lite här hemma så mammsen blir lite glad när hon kommer hem. :)
Ska nu slänga in en tvätt och sen ta en dusch. Sen blir det nog en sväng in till stan,ja de vill säga om allt är uppstyrt här hemma innan.

Hoppas ni får en kanon dag i snön.

kanske dags för lite update?

Ja trots att man är arbetslös så har man saker att göra heeeela tiden. men oftast inte så roliga saker utan mest det praktiska och sånt man helst vill bara ska lösa sig själv.
Ja men vad händer just nu då? Jo jag har ju flyttat hem till byhålan Matfors igen då,precis i samma rum i huset där jag väl startade min uppväxt där haha,så man kan väl säga att man verkligen är tillbaka på ruta ett.
Jag söker fortfarande jobb i Göteborg för fullt,jag har hittat boende kan man säga men nu då det inte gick som planerat så kommer jag nog få söka nytt. Ingen ekonomi - Ingen lägenhet.
Ja jag är iaf på väg till Gbg,det går sakta men säkert. Man får ta nya tag hela tiden men får hoppas att det snart löser sig. Så här kan jag inte ha det länge till,så är de ju faktiskt bara.
Har dessutom tappat bort kamerasladden i allt flyttande,vilket inte gör de lika kul att blogga så därav min frånvaro härifrån. Men jag letar för fullt och hoppas att den dyker upp.
Ikväll blir det inget särskilt,lite häng med Tomas och sen hem till Matfors igen. Hoppas ni har/får en bra Måndag.

Dagens Citat:
Den, som talar illa om kvinnor, känner inte sin mor.

Nu börjar jag,

Nu börjar jag min åtta timmars långa resa hem till Sundsvall.

SÅ TELEFON TERRORN BÖRJAR NU! mohahah.

Sonja flyga?

Jahopp,då ska jag väl åka hem från Göteborg snart för att hämta mera kläder och fixa det sista som behövs göras på hemma ort innan flytt. Meeeen hur ska man lyckas ta sig hem för en vettig peng?

Åka tåg: 900kr
Flyga:1200kr

valet är lätt,men hur får man ihop pengen till något av detta?

ja om vi säger så här: Mina vänner börja spara era pengar nu så ni har råd och hälsa på mig minst en gång i månaden. Okej? bra då säger vi så. :)

Ne måste lösa det här penga problemet nu. see ya.

I Göteborg.

Ja igår kom jag fram till Gbg efter en helvetes resa. Hade beställt en taxi från Madde till halv ett,taxin kom fem i ett. Men mot alla odds hann jag hämta ut min biljett och skulle hoppa på tåget då jag ser på skylten att tåget ersatt av buss. ehh! jaa men när jag hade åkt buss en timme ropade de helt plötsligt ut att vi som skulle till Gbg skulle hoppa av där på en tågstation och ta tåget resten av resan. Det var lite flumm att hitta rätt med det gick ju. :) å det var ju skönare att åka tåg än buss iofs. Lustigt var det att det stod att jag skulle sitta i vagn 15,men den sista vagnen slutade på 14? Ja jag kollade runt förvirrad,och såg en till kille som såg lika vilsen ut,vi kollade på¨varann flina till å sa båda två VAGN 15?? hahah., ja så vi hoppade på vagn 14 och tur som vi hade var det inga som skulle sitta på de platserna så resten av resan gick smärtfritt.

Har inte gjort nå speciellt alls här nere än,bara pratat haha, men kan tala om för er att jag börjar bli nervös inför imorgon...gaaahhh! jaja vi får väl an se hur det går.

Nee nu måste jag se till att det blir nå käk här. have a nice day.

Bakis Lördag,kliver på tårna och mot Göteborg.


Japp idag har jag legat i soffan heeeela dagen mohahaa. skönt måste jag säga. Mådde faktiskt inte så dåligt idag som jag trodde jag skulle göra,men seg kan man ju säga att jag varit. :P

Imorgon åker jag vidare till Göteborg och ska invänta intervju som jag ska på i början av veckan,får hoppas på det bästa nu då så jag kan börja min nystart snart. Tror det blir skönt för Madde & Kirre att slippa lilla jobbiga mig några dagar iaf,jag mena klart man klivar varandra lite på tårna när man kryper in tre stycken i en liten tvåa. Men de är så snälla som låter mig göra det :)

Håller nu på att tvätta upp mina kläder för jag trodde ju faktiskt att jag bara skulle vara borta två dagar,vilket slutade med nästan två veckor,satt med tanke på att jag har ca fyra par troser med mig lär det bli en del
tvättande haha. Sen kan man ju inte gå i nyårsklänningen varje dag,kan ge en del konstiga blickar när man går in på Ica lixom? 

Hoppas ni har en bra lördagskväll,själv blir det nog sängen snart om jag ska orka med ALLT imorgon.

Dagens Citat: 
En nolla är ingenting värd, men sätter man en stark siffra framför, blir den värdefull.

Viiiiin Fredag!!

Hallå Hallå!

Hoppas allt är bra med er. Själv så är jag lite på bättringsvägen vågar jag kanske säga :)
Idag har jag varit ute på Marieberg här i Örebro och köpt en kavaj som jag ska använda på intervjun nästa vecka,den är verkligen snygg så det borde ju gå vägen haha.
Madde åt föresten en väldigt lustig hamburgare på donken idag:

hahah ja,den ser lite plastig ut eller nått? men hon tyckte den smaka bra iaf :)
Har nu precis öppnat vinflaskan och sitter och "smuttar" på ett riktigt välförtjänt glas. mmmmm! gott!

Underbart Gott!
Får se hur kvällen blir och hur den slutar,men en sak är säker det blir tacos och Let´s Dance.
Hoppas ni får en bra fredags kväll.

Dagens Citat:
Ingen hand kan fånga tiden.


Vart ska lilla Sonja ta vägen?

Ingen som vet,ingen som vet?

Göteborg vill jag,men inget går min väg så kanske får byta fil?

Dagens Citat:
Gud ser allt, men han berättar ingenting för någon.

Nu ner på stan för en fika med siss...


Nu är vi snart klara här och ska ner på stan för att fönstershoppa och ta en fika.
Ska bli mysigt att bara "strosa" omkring,ta en fika och prata.Annars händer det väl inte så mkt idag kan man väl säga,bara lugna puckar.  
Hoppas ni får en kanon dag. Kram på er!

Dagens Citat:
Även om apan klär sig i siden, förblir den alltid apa.

2010 ett bra år?

Halloj.
Har inte direkt haft någon lust att blogga nu på ett tag,men de ska jag försöka att ändra på. :)
Åkte ner till Örebro i onsdags då jag skulle fira nyår här. Hade en kanon nyår med nära & kära,efter detta bestämde jag mig för att stanna här några dagar.Har inte bestämt något hem rese datum än men åt andra sidan har jag ju inte heller så mkt att komma hem till :(
Lägenheten min är ju nu uthyrd och jag har börjat min resa mot Göteborg,även om det går jävligt segt känns de som. Men allt hänger ju lixom ihop.
Jobb måste jag ha för att kunna skaffa lägenhet och betala hyra och Lgh behöver jag ju oxå för att kunna jobba och ha någonstans att bo. Så det är ett jävla dilemma nu när jag inte har något av de.

Att känna att man inte har någon inkomst(överhuvudtaget) och att man inte ens kan köpa en mjölk för sina egna pengar är rent sagt åt helvete. Att sedan oxå veta att man inte har något hem(något eget) är oxå åt helvete. Detta hänger ju lixom ihop med varandra och tar på mig så jävulskt.

Just nu mår varken min kropp eller min hjärna särskilt bra då jag har så himla mkt att tänka på,så därför har jag bestämt mig för att tillbringa lite extra dagar här nere i Örebro med min kära syster. Jag vet att allt kommer att lösa sig så klart,men frågan är bara när,och det där "när" är det jobbigaste jag varit med om på länge.Klart jag har mina nära & kära som alltid finns där och alltid ställer upp men det ändrar ju ändå inte på fakta.

Hoppas ni andra har haft en kanon start på det nya året,själv kan jag väl säga att jag inte sett något bra tecken än iaf,men som vanligt får man väl hoppas att det vänder?.